Vilken jäkla mensvärk..eller?

PUBLICERAT DEN: 2008-09-30 KLOCKAN: 16:47:03
Hejsvejs!!

Har precis tagit en välbehövlig sovstund!
Va ju som sagt hos läkaren idag, kändes som dom tömde mig helt på blod:P Men så länge det inte är stick i fingret så är de lugnt för mig ;D
Det är iaf  antagligen njursten jag har lyckats få, jag som gått runt o trott att det är mensvärk hur längesom helst..vilken jäkla mensvärk haha;D

Har fått remiss till röntgen o smärtstillande utskrivet iaf, får hoppas att dom hjälper annars skulle vi åka in sa hon, men men. De verkar som allt kommer att lösa sig iaf och kan inte beskriva hur skönt det känns!

Efter läkaren åkte jag med mammi till jobb o käka lunch o läste min bok. O därefter hem o sova:)
Nu ska vi snart till hyltarp för sista gången för att flytta alla våra saker till Böckeberg, ska bli spännande att se hur där ser ut!
Hoppas ni har de bra!! Puss :-*

      

Runar och Kajsa

PUBLICERAT DEN: 2008-09-30 KLOCKAN: 09:06:29
Godmorgon allihop:)

Måste presentera er för Kajsa o Runar som jag träffade i natt haha, det är helt sjukt vad hjärnan kan spela skumma spratt ibland!

Nu är det snart dags att sticka till läkaren.
Kunde inte komma upp ur sängen förrens nu så fick ringa morfar o fråga om han kunde köra mig :$
Har tagit på min bråktröja idag så dom vet att jag menar allvar ;)

Nu ska jag gå o borsta tänderna o släppa in Tilda igen.
See you later, puss!


Min kära bråktröja.

urg

PUBLICERAT DEN: 2008-09-29 KLOCKAN: 22:30:04
Hej igen!

Nu börjar det bli kallt igen, hade tjocktröja, vinterjackan o vantar på mig när jag va ute med Tilda. Frös inte..men vad ska man då ha på sig när det är riktigt vinter kallt?:P

Idol va bra, finns faktiskt ingen som jag inte gillade just nu iaf , så får se vem som åker ut..har några favoriter iaf.

Har lagt upp bilder på bilddagboken med, pellskiii.bilddagboken.se , de får ni bara inte missa ;)
Nu blir det sängen och idol , hoppas på en smärtfri natt..

Hoppas ni sovergott allihopa <3

blubb

PUBLICERAT DEN: 2008-09-29 KLOCKAN: 18:55:42
Gokväll gott folk!

Tyckte att det var dags att uppdatera här lite (a).

Helgen har varit mysig, i fredags var jag med mamms o mini i Lund o tittade på Mamma Mia, superbra tyckte jag :D
Lördags var det träning, hade dock väldans ont i magen så jag va bara med på uppvärmningen. Vi fick iaf besök av Sara som var lika vältränad som vanligt haha:D<3 Efter det hängde jag med märto hem, men tillslut hamna vi hemmas hos mig i Åkarp o krängde godis (a).
Söndag en massa träning. sen kom Jocke hit :)

Nu är jag väldigt kinkig o gnällig känner jag, men har inte kunnat sova på flera nätter och är sjukt trött på min mage!!!..tycker det kan gå över nu. Men ska till läkaren i morgon , håll tummarna!

Idag va jag i Lund o fika med Jockis(;D) loveu!
Ska strax ut med vovven en sväng sen blir det idol!


Tilda / IOR






Nu är jag här igen

PUBLICERAT DEN: 2008-09-20 KLOCKAN: 19:45:19
Gokväll :)

Nu har jag precis tagit en mysig dusch, behövdes efter träningen. Är helt slut i hela kroppen:P
Men jag blir galen på mitt huve! Jag har blitt så jäkla rädd för o göra saker sen jag fick problem med ryggen..de börjar iaf släppa på voltigen så de kommer väl med gymnasiken med !=) De jag o mini längta som mest efter under träningen va att vi skulle få äta banan o pucko efter haha :D
När vi skulle ta bussen till staionen så va demostrationståget i full gång, vi fick gå mot nobeltorget för vår buss va avst'ng. Sen kommer vi dit så ahr vi absolut ingenstans att ta vägen:P Demostranter precis överallt! Så tänkte vi att vi kunde vänta tills dom hade gått förbi, men efter ett tag förstod vi att de aldrig tog slut så vi fick ta varandra i händerna o försöka tränga oss förbi folkmassan :P

Sen blev det burlövcenter en sväng, va faktiskt duktig o åt sallad på donken(a)



sm 07


Igår träffa jag min snygging, vi baka "chokladbollar" men nu jag kom på att jag inte ens har smakat dom än!:O


Svettig bild på oss från i sommras när vi skulle ner till sjön för o bada efter en springtur. ;D


Nu ska jag städa i min byra o sen spela kort o kolla film med mini.

Hajsvajs!

Alldeles för många tankar..

PUBLICERAT DEN: 2008-09-10 KLOCKAN: 14:46:18
Satt och kollade runt på bilddagboken och hamnade tillslut på youtube och ett klipp på när tre killar i min klass sjunger på cahmpangefrukosten på studenten.
Hade nästan glömt hur jobbigt det var att titta på den.

Nu är skolan slut på riktigt, vad ska man göra nu? På morgonen när man vaknade så visste man precis vart man skulle befinna sig och vad som förväntades av en. Nu är vi plötsligt vuxna och har ingen skola att förlita sig på. Gymnasiet var faktiskt både en underbar och hemsk tid. Det var då jag började förstå mer och mer om vad som hände och att männsikor inte kunde bete sig hursomhelst. Det var fel..Det var nu saker och ting börja hända. Men va det rätt? Den frågan har jag ställt mig själv hundra gånger. Mina riktiga vänner har alltid stått vid min sida och aldrig tvivlat på mig. Men hur skulle jag kunna stå på mig själv när NI tvivlade, NI inte fanns där för mig? Jag vet att jag låter självisk men jag har riktigt, riktigt svårt att förstår varför. Men jag hoppas att jag en dag kan förstå , förstå varför ni betedde er som ni gjorde!
Hur ska man kunna glömma och förlåta? Måste man förlåta? Det finns inte i min värld att jag ska glömma och bortse från allt som har hänt, det känns bara så fel! Hur ska man gå vidare och komma över ? Måste man gå och prata med någon eller räcker det att prata med en vän eller pojkvän? Ska man låta tiden ha sin gång eller finns det saker man måste göra på vägen? Hur vet jag att det inte är jag som är helt knäpp i huvudet? Det finns så många frågor som jag vill ha svar på, men vem ska jag ställa dom till? Finns det ens några svar?

Min profilbild
RSS 2.0